CARGOSORB - KOSTEUDENKERÄÄJÄ

Suojaa tuotteesi kosteudelta varastoinnissa ja kuljetuksissa.

PYYDÄ TARJOUS

Konttien ja varastojen kosteusongelmat ovat historiaa!

Cargosorb-kosteudenkerääjä poistaa tehokkaasti ja helposti konttien sekä varastojen kosteusongelmat. Yksi kosteudenpoistaja voi kerätä itseensä jopa 4 kg kosteutta!

Kuljetusten aikana merikonteissa kuljetettavat tuotteet joutuvat kestämään erilaisia olosuhteita ja lämpötiloja, joiden johdosta syntvä kondensaatiovesi voi aiheuttaa kontille kosteusvaurioita.

Cargosorb-kosteudenkerääjä on suunniteltu ja valmistettu ehkäisemään tätä ongelmaa. Kosteudenpoistaja tarjoaa erittäin helppokäyttöisen sekä kustannustehokkaan ratkaisun kosteusvaurioiden välttämiseksi.

CARGOSORB ESITTELYVIDEO

Käyttökohteet

Kuinka Cargosorb-kosteudenpoistaja toimii?

Cargosorb-kosteudenpoistaja on suunniteltu siten, että se kerää etuosansa kautta kosteutta, takaosansa ollessa vedenpitävä. Tämän johdosta, se voidaan monista muista tuotteista poiketen asentaa kohteeseen monella tapaa, vaikkapa suoraan tuotteiden päälle.

Kosteudenkerääjä on omiaan merikonttiin, sillä se on muotoiltu merikontin seinän syvennyksien mukaisesti, ja se ripustuskoukkunsa ansiosta, se voidaan ripustaa näppärästi kontin katon rajasta löytyviin sidontalenkkeihin.

Neljä syytä ottaa Cargosorb-kosteudenkerääjä käyttöön tänään

 • Kustannustehokas

  Cargosorb-kosteudenkerääjä on erittäin kustannustehokas ratkaisu. Yksi tuote kerää itseensä jopa neljä kiloa kosteutta.

 • Helppokäyttöinen

  Cargosorb-kosteudenkerääjä on hyvin nopea ottaa käyttöön. Avaa vain paketti, ja kosteudenpoistaja on valmis ripustettavaksi vaikkapa merikontin ripustuslenkkiin.

 • Monikäyttöinen

  Monesta muusta kosteudenpoistajasta poiketen, Cargosorb soveltuu useaan eri käyttökohteeseen. Sen laaja imupinta mahdollistaa tuotteen asettamisen vaikka suoraan muuttokuoraman päälle, mikäli ripustuspaikkaa ei ole tarjolla.

 • Turvallinen

  Cargosorb-kosteudenpoistajan ripustuskoukku on erittäin kestävä ja jämäkkä. Sen suojakuori estää mahdolliset pienet kolhut.

Mihin Cargosorb-kosteudenkerääjän tehokkuus perustuu?

Cargosorb-kosteudenkerääjän imukyky perustuu kalsiumkloridin (CaCl2) ja muunneldun tärkkelyksen yhdistelmään. Yhdistelmä sitoo kosteuden ja huolehtii, ettei kerätty kosteus vapaudu uudestaan konttiin. Yksi kosteudenpoistaja pitää sisällään 12 yksittäistä, valmiiksi asennettua ja käyttövalmista kosteudenkeräyspussia.

Tuotenimi: Cargosorb Pole 1200

Pituus: 106 cm

Paino: 1,2 kg

Imukyky/kosteudenpoistaja: 4 kg

PYYDÄ TARJOUS

Jälleenmyynti Suomessa

Cargosorb-kosteudenpoitajat Suomessa myy Konttivuokraus Oy. Voit käydä tutustumassa tuotteeseen Oulun toimipisteellämme (Poikkimaantie 4, 90400 Oulu). Isommissa tilauksissa, kosteudenkerääjät toimitetaan suoraan asiakkaan antamaan osoitteseen Euroopan keskusvarastoltamme.

Minimitilausmäärät vaihtelevat malleittain,  testikäyttöä varten toimitamme myös pieniä lähetyksiä.

Myynti ja tiedustelut

 +358 505 890 732 / Jesse Mattson

+358 50 5243 756 / Juha Halmesmäki

info@konttivuokraus.fi

Lähetä myyjälle sähköpostia
Soita myyjälle

Yritystiedot

Oulun Konttivuokraus Oy
Poikkimaantie 4
90400 Oulu
Suomi

info@konttivuokraus.fi
www.konttivuokraus.fi

This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page